Planera för en städfirma 

Är det bara att beställa en städfirma och sedan flyter allt på smärtfritt? En del gånger kan det vara så, men det är samtidigt viktigt att tänka på planeringen. 

 

Planera rätt – och underlätta för alla 

Svenskar anses ofta vara ett lugnt folk som hellre planerar och är på den säkra sidan för ofta än tvärtom – och det har många fördelar. Till exempel när det kommer till anlitandet av en städfirma. I den här artikeln kommer vi ge några hypotetiska exempel som förklarar varför det är viktigt att planera. 

 

Det gäller både för sin egen skull och för städfirmans. Ibland kan något hända oväntat, men städning går dock generellt att planera väl. Handlar det om ett flyttstäd vet man oftast minst en månad innan att man ska lämna sin bostad. Då är det en mycket bra idé att ringa eller höra av sig till firman på något annat sätt minst några veckor innan. Inte minst om det handlar om en studentbostad. De flesta studenterna flyttar nämligen ut under samma månad vilket gör att bokningarna tenderar att öka. Genom att boka sin tid långt innan städningen ska ske kan städfirman planera sitt arbete på ett mycket bättre sätt.