Vara hemma under städningen

Om man vill vara på plats under städningen är det också viktigt att planera. Här kan det ske via två exempel. I ena exemplet ringer Stina, 82 städfirman tre veckor innan det tänkbara arbetet ska utföras. Hon är mån om att städningen ska ske på förmiddagen, helst mellan 9-11. Eftersom Stinga hört av sig tidigt kan städfirman enkelt planera in arbetet och möta Stinas behov och önskemål. 

Ett annat exempel är att Patrik, 23 ska lämna sin studentbostad. Han bor på campus i en större svensk stad och skriver ett mejl till städfirman fyra dagar innan städningen bör äga rum. Han vill gärna vara på plats för att se att allt går rätt till, men eftersom han hört av sig försent kan firman bara komma under en tid när Patrik inte är hemma. 

Städning i hemmet | Rena handdukar

De här två exempel illustrerar därför de uppenbara fördelarna med att planera sina besök, framför allt för den som vill kunna vara på plats under städet. Om det inte är nödvändigt att vara hemma när de utför sitt arbete kan man förstås bortse från det tipset. Men att planera är ändå alltid en fördel för dig själv och städfirman. Det kommer se till att du får det enklare, men inte minst personalen som ska jobba. Om samtliga kan vara nöjda efter ett stöd får det anses vara lyckat.